Novetat #2: Nou equip tècnic!

Es posa en marxa el nou equip d’àrea tècnica del club amb 2 novetats a l’equip!

En primer lloc, presentem a l’Eloy Vegas López com el nou director tècnic del club. Després de 10 anys al club portant diversos equips i sent un dels coordinadors els últims tres anys, l’Eloy assoleix la responsabilitat de ser el referent de l’equip de coordinadors del club.

”Estic molt agraït de què després de tants anys, el club dipositi en mi la confiança de poder dirigir aquest projecte junt un gran equip de coordinació. Segur que fent les coses bé tot anirà vent en popa”

L’altra incorporació, serà en substitució de l’Eloy a la coordinació de Cadet-Junior. No és un altre que en Roger Alarcon, actual entrenador del Sènior A femení del club que estarà al capdavant d’aquesta coordinació. Desitgem molts èxits a en Roger!

D’altra banda, les coordinacions de minibasket i femení, continuaran sent coordinades per en Gabriel Latorre i en Ricky Chamorro respectivament.

En el següent document (ENLLAÇ/LINK) trobareu la seva proposta de projecte esportiu a partir de la propera temporada

Estem expectants de veure com treballa aquest nou equip de l’àrea tècnica del club i com a poc a poc es van assolint els objectius!

1,2,3 Sant Joan!