Equipacions i més

Tots els jugadors i jugadores del BCSJD han d’adquirir íntegrament el següent pack bàsic de roba esportiva de manera obligatòria (a excepció de l’Escoleta):

  • 1 samarreta de joc com a “local”
  • 1 samarreta de joc com a “visitant”
  • 1 pantaló curt de joc
  • 1 samarreta d’escalfament
  • 1 jaqueta de xandall
  • 1 pantaló llarg de xandall
  • 1 samarreta reversible d’entrenament

Podeu adquirir el pack a la web del nou proveïdor – haz click –> WINTYM

*IMPORTANT: període d’entrega de 6 setmanes. Important fer la comanda abans d’acabar juliol per garantir que teniu l’equipació a temps per a quan comenci la competició.

Confirma el teu dorsal amb el teu entrenador/a abans de fer la comanda

Important, fer servir el link d’adalt i no accedir a les compres des de links de productes a la web

En el cas de tenir cap incidència amb la equipació rebuda, si us plau seguiu el següent procediment:

1. Al arribar la roba a dins hi ha l’albarà/factura amb el detall de la comanda. A la part inferior del paper hi ha imprès el mail de incidencias de Wintym.

2. Escriure un mail indicant en el assumpte: incidència roba BCSJD – num comanda “xxxx”. El num de comanda el trobareu a la part superior de l’albarà/factura.

3. En el mail, heu d’explicar la incidència que hagueu tingut, incloent el maxim de proves possibles ( foto albarà, mail confirmació recepció comanda, fotos de les peces rebudes, detall de les talles, etc.)

4. Un cop tingueu confirmació que la incidència és un error de Wintym, heu de portar les peces que us diguin adjuntant el mail on us hagin acceptat el canvi, a la secretaria del club. Però No acceptarem res que no porti el mail d’acceptació de Wintym.

IMPORTANT: Tingueu en compte que les incidències les heu de gestionar directament amb ells. Nosaltres només farem de punt de recollida perquè no hagueu de pagar els envíos vosaltres.
Tingueu en compte, també, que les peces són personalitzades. En cas que la incidència no sigui de Wintym, les peces no es podran canviar (tal i com Wintym avisava a la seva web).