Equipacions i més – Temp. 2020-21

Tots els jugadors i jugadores han de disposar del següent paquet de roba esportiva de manera obligatòria per tal de poder jugar als partits:

 • 1 samarreta de joc blava (22,60€)
 • 1 samarreta de joc blanca (22,60€)
 • 1 pantaló curt de joc (16€)
 • 1 samarreta d’escalfament (22,60€)
 • 1 jaqueta de xandall (23,50€ )
 • 1 pantaló llarg de xandall (17€)

Tot aquest paquet de roba s’ha d’adquirir íntegrament per part de tots els jugadors/es nouvinguts al BC Sant Joan Despí. El preu del pack complert es de 116€ (8,30€ d’estalvi).

És molt recomanable fer les vostres peticions com abans millor, per tal d’assegurar-vos que tindreu la vostra roba personalitzada abans de la data d’inici dels partits de la temporada.

Atenció:

Per tots aquells que necessiteu l’equipació completa (samarretes de joc, samarreta d’escalfament i pantaló curt) o alguna de les samarretes haureu de seguir els següents passos:

 1. Omplir el formulari adjunt, en el qual indiqueu la vostra categoria, el nom i cognoms del jugador/a, Número de dorsal (important que l’hagueu confirmat amb l’entrenador, no es poden fer canvis sense confirmar) i el nom que voleu que surti a la samarreta, i quines samarretes necessiteu adquirir. El formulari:  https://forms.gle/TD6zBW9SQbwdazR36
 1. Esperar una setmana, o 10 dies, per anar a la botiga (així la botiga tindrà apunt el material per personalitzar les samarretes).
 2. Anar a la botiga a emprovar la talla, estampar la personalització i comparar la roba. Si no s’ha omplert el formulari en el període indicat, es probable que no tinguin els noms a punt, i no es podran endur les equipacions al moment. Si que es podran endur els xandalls i els pantalons curts que no tenen personalitzacions al moment.

NOTA: Per a tots els jugadors/es que renoven la seva inscripció al club, però que necessiten restablir aquelles peces de roba perdudes, fetes malbé i/o que necessiten canvi de talla o dorsal, també hauran de fer el formulari en cas de que es tracti d’una samarreta personalitzada amb nom i núemero. En cas de pantalons o similars (no personalitzats) poden anar directament a la botiga.

La botiga WALA està ubicada al Passeig de la Zona Franca, 191 – Barcelona (www.walashop.com/es/bcn). Haureu d’anar a S-1  zona de col·lectius i demanar pel xandall del BCSJD.

També s’ha negociat amb Wala 3 vals de descompte per jugador/a d’un 10% per a qualsevol compra realitzada a la botiga que no siguin els xandalls o les equipacions. El primer val us el donaran a la botiga al anar a encarregar el xandall, i tindrà una caducitat de 3 mesos. El segon us el donarem directament des de Secretaria el mes de Desembre i el tercer també des de Secretaria el mes de Març (també tindran caducitat de 3 mesos).

A més, podreu adquirir altres productes del club (dessuadores, samarretes reversibles per entrenaments, motxilles, etc.) directament a la secretaria del club:

 • Dessuadora (25€)
 • Motxilla petita (28€)
 • Motxilla gran (30€)
 • Samarreta reversible d’entrenament (15€) *Obligatori disposar de com a mínim una d’aquestes samarretes d’entrenament.