Equipacions

Tots els jugadors i jugadores del BCSJD han de disposar íntegrament del següent pack bàsic de roba esportiva de manera obligatòria (a excepció de l’Escoleta):

 • 1 samarreta de joc com a “local”
 • 1 samarreta de joc com a “visitant”
 • 1 pantaló curt de joc
 • 1 samarreta d’escalfament
 • 1 jaqueta de xandall
 • 1 pantaló llarg de xandall
 • 1 samarreta reversible d’entrenament

Podeu adquirir el pack a la web del nostre proveïdor – ENLLAÇ

Important! Confirma el teu dorsal amb el teu entrenador/a abans de fer la comanda. Fer servir el link d’adalt i no accedir a les compres des de links de productes a la web

Recorda que el període d’entrega és de 6-8 setmanes. Les dates d’entrega en funció del dia de la comanda són les següents:

Incidencies amb les comandes:

En el cas de tenir cap incidència amb l’equipació rebuda, si us plau seguiu el següent procediment:

 1. Tenir a mà l’albarà/factura amb el detall de la comanda (que trobareu en el paquet rebut)
 2. Escriure un mail a incidencias@wintym.com indicant en l’assumpte: incidència roba BCSJD – num comanda “xxxx“. El número de comanda el trobareu a la part superior de l’albarà/factura.
 3. En el mail, heu d’explicar la incidència que hàgiu tingut, incloent-hi el màxim de proves possibles (foto albarà, mail confirmació recepció comanda, fotos de les peces rebudes, detall de les talles, etc.)
 4. Un cop tingueu confirmació que la incidència és un error de Wintym, heu de portar les peces que us diguin adjuntant el mail on us hagin acceptat el canvi, a la secretaria del club. Però NO acceptarem res que no porti el mail d’acceptació de Wintym.

IMPORTANT: Tingueu en compte que les incidències les heu de gestionar directament amb ells. Nosaltres només farem de punt de recollida perquè no hagueu de pagar els envíos vosaltres.
Tingueu en compte, també, que les peces són personalitzades. En cas que la incidència no sigui de Wintym, les peces no es podran canviar (tal i com Wintym informa a la seva web).

Us recordem que el telèfon d´atenció al client de Wintym és 663 77 04 44. Horari d’atenció a les famílies és de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres (festius no inclosos)