Escoleta de Bàsquet

Benvinguts a la secció dels més petits del bàsquet Despí!

A l’escoleta de bàsquet del BC SANT JOAN DESPÍ tenim com a objectiu venir a passar-ho bé i fer esport mentre aprenem a jugar a bàsquet. Ja hi som molts nens/es de P5, 1r i 2n de primària que gaudim dels jocs lúdics i formatius al club, t’hi apuntes?

La nostra filosofia de treball es bassa en els següents punts:

  • Jugar i divertir-se com a mètode d’aprenentatge.
  • Transmetre valors del esport d’equip tals com el companyonia, l’esforç, la col·laboració interpersonal, el hàbits saludables, etc.
  • Donar els fonaments tècnics inicials del bàsquet així com del treball psicomotriu.

Aquests punts es duen a terme amb dos sessions d’entrenament setmanals (Grup 1: dilluns i dimecres, Grup 2: dimarts i dijous, sempre de 17.30h a 18.30h) al Poliesportiu Francesc Calvet. En aquests entrenaments un equip de tècnics titulats vetllen per tal d’oferir una atenció el més personalitzada possible a cada nen/a per tal de treballar al ritme més convenient segons la seva edat i les seves condicions psicomotrius que tot just comencen a desenvolupar.

A més a més, els nens/es volen ensenyar als pares, mares, germans/es, avis/es, etc., tot el que estan aprenent dia a dia, i és per això que cada cert temps (4-6 setmanes), participem o organitzem trobades amb altres escoletes dels municipis veïns.

L’objectiu d’aquestes es gaudir un dia més fent bàsquet, no tenen caràcter competitiu, i es un punt més en l’aprenentatge en valors: respecte als altres equips, entendre les normes del bàsquet, saber guanyar i també perdre, etc.

Ja sabeu qui som, que fem i on ens podeu trobar. Sempre estem amb una pilota sota el braç esperant a que vinguis amb nosaltres. Pots venir a provar i si t’agrada, que segur t’agradarà, apuntar-te a la nostra escoleta. Pots contactar amb el coordinador de la secció al correu electrònic següent: coordinacioesportiva@basquetdespi.com

1,2,3… Sant Joan!