Revisions mèdiques

Per tal de poder gestionar la fitxa federativa, necessitem tenir un certificat mèdic vigent que acrediti l’aptitud mèdica esportiva del jugador/a.

El document oficial el podeu trobar a la web de la Federació Catalana de Bàsquet (LINK – Certificat Mèdic Esportiu (CME)) on indica la seva validesa segons l’edat del jugador/a.

Per realitzar la revisió mèdica teniu dues opcions:

  1. Acudir al centre concertat “Centre Mèdic Despí” (C/Jacint Verdaguer 13 de Sant Joan Despí). Per demanar hora podeu trucar al 934777679 o per whatsapp al 672767643. El cost de la revisió és de 20€. Un cop feta la revisió, el centre mèdic es quedarà l’informe i l’enviarà directament al club via mail.
  2. Acudir a un altre centre mèdic o a la vostra mútua particular i tornar al club el document oficial – CME –  degudament emplenat i signat. El podeu entregar al vostre entrenador/a, a la secretaria del club o bé enviar-lo escanejat a secretaria@basquetdespi.com)

IMPORTANT: les revisions són OBLIGATÒRIES per a tot/es aquells/es jugadors/es que estan federats, a excepció dels nascuts l’any 2007 o posterior i que ja la van passar l’any passat (vigència de dos anys)