Qui som

El Bàsquet Club Sant Joan Despí us dona la benvinguda a la seva pàgina web.

El BC Sant Joan Despí va ser fundat l’any 1988 per cobrir la demanda de l’existència d’un club de bàsquet al municipi com ja feia molts anys existien a moltes de les localitats veïnes. Des del seu naixement la filosofia del club era clara: formar als nens/es i nois/es en la pràctica de l’esport del bàsquet. Formació emmarcada dintre d’una formació més global de la persona basada en valors de l’esport en equip: el treball col·lectiu per assolir un objectiu comú, la responsabilitat i el compromís de pertànyer a un grup, el respecte envers els altres equips que també es formen com nosaltres, etc., tot deixant de banda la competició com a objectiu primer i principal, i veient-la com un ítem més en la formació dels nostres jugadors/es joves aprenent de les victòries i les derrotes.

I amb aquest esperit formatiu el club es va anar consolidant dins de la comarca i creixent sobretot en la direcció que buscaven, en el volum d’allò de què creiem que ha de sustentar la nostra entitat: els nens/es i nois/es dels equips de formació. I és per això que al voltant de 250 jugadors/es de menys de 16 anys participen avui dels nostres equips de formació, convertint-nos en menys de tres dècades, en una de les escoles de bàsquet més grans del Baix Llobregat i per extensió de Catalunya.

Gràcies a aquest treball, el club també ha crescut en l’àmbit competitiu en les categories superiors assolint bons nivells competitius tant a categoria júnior com a sèniors, actualment a 2a Catalana masculina i femenina, amb equips formats majoritàriament per tots aquells nens/es, nois/es que ara són els joves jugadors/es que representen al nostre club cada cap de setmana als diferents camps de Catalunya.

Si t’agrada el bàsquet, t’agrada la nostra filosofia de treball i vols formar part de la nostra gran família no dubtis a contactar amb nosaltres. T’hi esperem amb una pilota sota el braç. 1,2,3 Sant Joan!