INFORMACIÓ NOUS XANDALS I EQUIPACIONS

Us informem que estem acabant de tancar la operativa amb l’empresa Wala per poder anar a buscar els xandalls i les equipacions per la temporada vinent (estem mirant com farem la personalització de les equipacions).

De moment, us confirmem el següent:

– Data inici recollida xandall/equipacions: 02/08/2019

– On: Botiga de Wala, secció col·lectius (Planta -1, fons de la botiga)

– Ubicació: Paseo de la Zona Franca, 191 08038 Barcelona.

Tant bon punt tinguem definida l’operativa (com a molt abans 30/07/2019) us informarem .

Tal com ja teníem fins ara, hi ha un preu per aquells socis/sòcies que agafin el pack sencer amb totes les peces, i un altre si s’agafen peces soles. Us adjuntem una taula resum amb els preus del pack i de cada peça si s’agafen soles.

Per altra banda, us avancem que hem negociat amb ells que ens donin a cada soci fins a 3 vals de descomptes d’un 10% per a qualsevol compra realitzada a la botiga que no siguin els xandalls o les equipacions (ja hem negociat un preu ajustat al màxim). El primer val ens el donaran a la botiga al anar a buscar el xandall, i tindrà una caducitat de 3 mesos. El segon us el donarem directament des de Secretaria el mes de Desembre i el tercer també des de Secretaria el mes de Març. (també tindran caducitat de 3 mesos).

Us adjuntem també una imatge de com podeu arribar a la botiga de Wala, i us recordem que la botiga té un pàrquing en el propi edifici per aparcar si hi voleu anar amb cotxe.