INFORMACIÓ NOUS XANDALLS I EQUIPACIONS: COM PROCEDIR

A partir d’avui, 02/08/2019, ja teniu disponible a la botiga Wala els nous xandalls del club. Us recordem que és obligatori per a tots els jugadors i jugadores disposar del nou xandall. Tant sols haureu d’anar a la botiga Wala (a S-1  zona de col·lectius) i demanar pel xandall del BCSJD. Allà us podreu emprovar les talles i us el podreu endur al moment.

Atenció:

Per tots aquells que necessiteu l’equipació completa (samarretes de joc, samarreta d’escalfament i pantaló curt) o alguna de les samarretes haureu de seguir els següents passos:

  1. Omplir el formulari adjunt, en el qual indiqueu la vostra categoria, el nom i cognoms del jugador/a, Número de dorsal (important que l’hagueu confirmat amb l’entrenador, no es poden fer canvis sense confirmar) i el nom que voleu que surti a la samarreta, i quines samarretes necessiteu adquirir. El formulari:  https://forms.gle/TD6zBW9SQbwdazR36
  2. Esperar una setmana per anar a la botiga (així la botiga tindrà apunt el material per personalitzar les samarretes)
  3. Anar a la botiga a emprovar i recollir la roba. Si no s’ha omplert el formulari en el període indicat (1 setmana), es probable que no tinguin els noms a punt, i no es podran endur les equipacions al moment. Si que es podran endur els xandalls i els pantalons curts que no tenen personalitzacions al moment.

Per saber preus podeu anar a http://basquetdespi.com/equipacions-i-mes

Salutacions.

BCSJD