Els sènior A masculí i el sènior femení estrenen nous entrenadors

Els primers equips masculí i femení del club ja comencen a construir les seves plantilles per la temporada 2022-2023. Nous projectes i nous reptes que passen per la renovació dels entrenadors d’aquests dos equips, nouvinguts al club i que afronten amb il·lusió aquesta nova etapa professional com a part del cos de tècnics del BC Sant Joan Despí. Un cop tancat qui haurà al capdavant de les banquetes, les renovacions i noves incorporacions aniran tancant les plantilles durant les properes setmanes.

 

Sènior A masculí – Miguel Angel Gómez León

Amb 30 anys d’experiència com a entrenador des de els seus inicis a les categories de formació al Club Bàsquet Abrera, és un entrenador amb una dilatada experiència en la categoria sènior on ha estat al capdavant d’equips des de la 3a catalana fins a Copa Catalunya en clubs com CB Igualada, CB Martorell, CB Viladecans, CB Castellbisbal, CB Cornellà, CN Sabadell o AB Vendrell.

Parlant una estona amb ell ens comenta: “En esta nueva etapa en el BC Sant Joan Despí espero poder conseguir los objetivos que el club se ha propuesto con el primer equipo y devolver al máximo la confianza que se deposita en mi ante un proyecto a 2-3 años vista y con la máxima ambición por volver a situar al equipo en primera catalana. Muchas gracias al club por su apuesta en mi persona y espero disfrutar con todos los que estamos y formamos parte de este nuevo reto.”

 

Sènior A femení – Roger Alarcón Otero
Entrenador fet a si mateix des del treball constant a les categories de formació i sempre vinculat al bàsquet femení. Clubs com el CB Cornellà, Femení Sant Adrià o Draft Gramanet són alguns exemples del seu bagatge en equips femenins de primer nivell.

Hem conversat amb ell i ens deixa aquesta declaració d’intencions: “Muy agradecido al BC Sant Joan Despí por confiar en mi en esta nueva etapa. Con muchas ganas de volver a entrenar en categoría senior, me sumo a este reto con gran ilusión. Solo deseo contagiar al equipo el mismo entusiasmo y dedicación con la que vamos a trabajar mi staff y yo. ¡Además, vamos a darle el máximo de alegrías y victorias al club!”