NOVA INCORPORACIÓ A L’EQUIP D’ENTRENADORS

Us volem presentar en Jordi Comerma que a partir d’ara s’incorpora a l’estructura del nostre club com a nou coordinador esportiu de les categories Cadet-Júnior, entrenant el Pre-Infantil A i també com entrenador ajudant del Sénior.

En Jordi va començar la seva trajectòria com a entrenador el 2003 exercint tasques d’ajudant en un Infantil del CB Adepaf (Girona). Entre 2003 i 2016 va passar per diversos clubs (CB Vic, CB Castelló, CB Vilafant i CB Albera Peralada) on va entrenar equips Pre-Mini, Mini, Pre-Infantil, Infantil, Júnior tant masculins com femenins,i fou coordinador del CB Albera Peralada entre el 2014 i el 2016.

La següent temporada va començar a entrenar al CB Prat, on arriba a formar part del staff tècnic de l’equip Leb Oro fent entrenaments individualitzats i scoutting defensiu dekls rivalsdónde durant la temporada 17-18.

Aquesta última temporada ha estat involucrat en 4 equips del club del Llobregat (Júnior A, Júnior B, Cadete A i Mini A).

Estem molt contents de comptar amb ell i de ben segur que serà una peça clau en la nova organització esportiva que estrenem tot just ara. Per mostra, les paraules amb les que es va presentar al PreInfantil Masc A del proper any.

“Hola a tots! Haig de dir que estic realment orgullòs de formar part d’aquest nou projecte. Un projecte que té com objectiu FORMAR als jugadors a base de TREBALL i DISCIPLINA. Ens allunyem d’aquests clubs del nostre entorn que discriminen per talent i prescindeixen dels nens quan troben “algú millor”. Nosaltres ens centrem amb la FORMACIÓ dels nostres jugadors tant a nivell de bàsquet com a nivell personal. Així que per mi és un plaer començar a treballar amb aquest grup!”